3ERA FIRA SCRAPMANIÀTICS

Hola a tothom!!!

Fa uns dies us vaig dir que participaría a la 3era fira scrapmaniàtics de St. Feliu de Guixols impartint un taller (ma de butxaques). Doncs bé, el dia va arribar… aquest dissabte passat va ser la gran festa de l’Scrap. Va ser més que genial!!!!. Hi havia moltissimes botigues amb cosetes per scrapejar(papers, tintes, troquels, cintes, whasi tape, segells…) i amb cosetes noves per poder aplicar a les nostres creacions, i fer-les encara més especials. Podies anar donant voltes i voltes i cada vegada trobaves coses interessants que comprar(ains… una bogeria )

A part d’això també podies trobar tallers express(d’una hora de durada) n’hi havia de molt diferents per treballar tècniques, mini albums, flors, tintes…i tallers XL amb l’Alberto Juarez i l’Elena Roche
I el diumenge també hi havia tallers amb unes Dives de l’Scrap: la Karine Cazenave i la Celine Navarro

Doncs jo vaig poder impartir el taller que abans he mencionat i dir que estic molt contenta per les alumnes que vaig tenir… van ser molt aplicades, atentes, agradables,pacients, amb molt sentit de l’humor… vam pasar una estoneta molt divertida i profitosa.

I finalment com no, mencionar que vaig conèixer en persona a la Judy Scrap em va signar el seu llibre i ens vam fer fotos. És encantadora, sencilla,dolça i molt amable. Molts de petonets!!!!! ara toca descansar i estar a punt per quan arribi la Juliette.

Agraïr a Scrapmaniàtics Associació , i en especial a en Quim Diaz i a l’Erica Cabezuelo de Scrapbook Magazine tot el seu esforç perquè aquesta festa fos tan espectacular!!!!

Milers de gràcies!!!

Hola a todos!!!

Hace unos días os dije que participaría en la 3era feria Scrapmaniatics de St. Feliu de Guixols impartiendo un taller (ma de bolsillos). Pues bien, el día llegó…el pasado sábado fue la gran fiesta del Scrap. Fue más que genial!!! Havia muchísimas tiendas con cositas para scrapera(papeles, tintas, troqueles,cintas, whasi tape, sellos…) y con cositas nuevas para poder aplicar a nuestras creaciones, y hacerlas aún más especiales. Podías ir dando vueltas y vueltas y cada vez encontrabas cosas interesantes que comprar(ains…una locura).

A parte de esto también podies encontrar talleres express(de una hora de duración) havia de diferentes, para trabajar técnicas, mini albums, flores, tintas… y talleres XL con Alberto Juarez y Elena Roche .Y el domingo també había talleres con unas Divas del Scrap: la Karine Cazenave i la Celine Navarro

Pues yo pude impartir el taller que antes he mencionado y decir que estoy muy contenta de las alumnas que tuve…fueron aplicadas, atentas, agradables, pacientes, con mucho sentido del humos… pasamos un rato muy divertido y aprovechado.

Y finalmente, como no, mencionar que conocí en persona a Judy Scrap . Me firmó su libro y nos hicimos fotos.Es encantadora, sencilla dulce y muy amable. Muchos besitos!!!! ahora toca descansar y estar a punto para cuando llegue Juliette.

Agradecer a Scrapmaniàtics Associació y en especial a Quim Diaz y a Erica Cabezuelo de Scrapbook Magazine todo su esfuerzo para que esta fiesta fuera tan espectacular!!!

Miles de gracias!!!

Anuncios

6 comentarios (+¿añadir los tuyos?)

 1. Laura
  Sep 05, 2013 @ 05:11:35

  Quina llàstima no haver-me apuntat al taller…
  T’he deixat un regalet al meu blog!
  Ptonets!

  Responder

 2. Mar
  Sep 05, 2013 @ 11:11:25

  Va ser un dia increïble! Tota una gran festa de l’scrap!

  Responder

 3. http://judyscrap.blogspot.com.es/
  Sep 05, 2013 @ 13:32:54

  un plaer coneixe’t bonica, i una gran cronica!!!
  fins la propera guapetona!
  petons
  Judy

  Responder

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s